Σε ένα από τα πιο δημοφιλή και όμορφα τουριστικά θέρετρα του νησιού, κοντά στην πόλη της Ζακύνθου και πολύ κοντά στην παραλία.

Το Αργάσι είναι το πιο κοντινό θέρετρο στην πόλη της Ζακύνθου, και ένα διαρκώς τουριστικά αναπτυσσόμενο μέρος, χτισμένο κατά μήκος μιας όμορφης ακτής. Είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος για διακοπές και σας παρέχει όλες τις σύγχρονες ευκολίες. Διαθέτει πολλά bar, εστιατόρια και μαγαζιά. Έχει συχνή συγκοινωνία για την πόλη της Ζακύνθου.

Επίσης διαθέτει πολλές εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, τζιπ, ποδηλάτων και μηχανών. Υπάρχει και σταθμός ταξί στον κεντρικό δρόμο του Αργασίου, δίπλα στη θάλασσα. Σε όλο τον κεντρικό δρόμο του Αργασίου υπάρχουν ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να απολαύσετε εκτενείς καταλόγους γεύσεων, όχι μόνο από την ελληνική κουζίνα αλλά και από την αγγλική, κινέζικη και ιταλική.

Η παραλία του Αργασίου μπορεί να είναι στενή αλλά είναι μακριά και με λεπτή άμμο. Διαθέτει όλα τα δημοφιλή water sports και υπάρχουν εγκαταστάσεις με ντους, ενοικιαζόμενες ομπρέλες και ξαπλώστρες. Το Αργάσι έχει έντονη νυχτερινή ζωή καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου και έχει πολλά bar και club που παίζουν όλα τα είδη της μουσικής. Τα περισσότερα από αυτά είναι ανοιχτά από τις 18.30 το απόγευμα ως τις 4 το πρωί.

 

Argassi Zakynthos, Αργάσι Ζάκυνθος
+30 26950 45707
info@hotelpalmyra.gr